Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Noordwijk

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Noordwijk

4 sterren na 45 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd ruim op tijd bezorgd door een vriendelijke man. Wij werden vervolgens verrast door mooie gerechten, die nog goed warm waren en die super lekker smaakten. Heerlijk gegeten, complimenten!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goede hoeveelheid en bezorging is ook netjes volgens afspraak. Aanrader!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben afgelopen tijd vaker eten besteld bij verschillende restaurants dus we kunnen een beetje vergelijken :-). Het eten was op zich ok. De salade zat in een vrij grote bak dus zag er wat door elkaar geschud uit. Net als het kaasplankje. Carpaccio was vergeten. Maar na ons telefoontje werd deze keurig nabezorgd en nog wel een dubbele portie! Het kan allemaal kwalitatief wel wat beter hoewel ik me realiseer dat 20 eu voor 3 gangen natuurlijk niet duur is!!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk , leuk om thuis een Bregje menu te maken . Alleen bij de geitenkaas salade hebben jullie de verkeerde geitenkaas geleverd . Dit was een paar stukjes koude geitenkaas ipv plak geitenkaas voor in de oven . Bij de spareribs zat mayonaise ipv knoflooksaus . Het was een gezellige avond . Broodje vooraf en koffie toe .

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zeer smaakvol en goed verzorgd wel al afgekoeld. Het was dan ook wel erg koud en winderig en 20 later dan afgesproken.....door thuisbezorgd.nl..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was een uur te laat dit kwam omdat het beenhammetje was aangebrand. Hier hebben we een fles wijn voor gekregen dus dat is netjes opgelost! Allen vonden wij het jammer dat de andere maaltijd koud was! Ook miste wij 1 van de 2 deserts.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

GOED EN LEKKER ETEN

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Verschrikkelijk, ik zou mijn bestelling om 20:00 afhalen maar stond in eerste instantie bij de oude locatie. Daarna geprobeerd contact te krijgen met het restaurant, maar helaas, niks. Meer dan een halfuur lang gezocht naar de nieuwe locatie, helaas niks. Meerdere keren gebeld maar het leek wel alsof ze om 20:15 al naar huis waren. Daar ging mijn valentijnsdiner. Ik heb geen eten gehad maar wel betaald!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

filiaal was gesloten in noordwijk, wel besteld en betaald en hierna gezocht en gezocht en gezocht!!!!!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit eten voor weinig geld.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was niet best. Aardappels en groente waren erg simpel. Het leek wel of het uit een zakje kwam. De sparribs waren op zich wel oke. Voorgerecht en nagerecht eenvoudig maar oke. Geen herhaling voor ons jammer.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waar zal ik beginnen? Laat ik positief beginnen, het eten was goed. Dat is zo'n beetje waar het ophoudt. Het begon met het feit dat ik om 18.11 besteld had en bericht kreeg dat de bestelling om 18.55 bezorgd zou worden. Om 19.25 besloten om maar eens te bellen, want een halfuur later is wel erg vreemd. Dat het druk is kan altijd, maar laat even wat weten. Waarom laat je anders je nummer achter? Uiteindelijk kwam een uur later (rond 19.45) het eten en bezorger aan. Bezorger had geen idee, maar er kon ook vanuit de werkgever geen excuus vanaf. Belabberd. Het bellen ernaartoe kun je niet bestaand noemen, want er wordt gewoon tot 2 a 3 x aan toe niet opgenomen. Voorts vind ik het ook niet helemaal de verantwoordelijkheid van de klant om te bellen. Verder was de patat steenkoud. Eens, maar nooit meer... Spijtig.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk !

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden de spareribs hier zou knoflooksaus bij zitten deze hebben wij niet terug gevonden bij onze besrelling verderwas alles naar wens

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering mooi op tijd en heerlijk eten!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, miste alleen wel slagroom bij de wafels.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen de patat was heel slap. Leek een soort niet goed door gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker zoals je van Bregje gewend bent alleen dan aan je eigen eettafel. Even opwarmen en je kunt heerlijk eten. Wij hebben genoten!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb de bestelling geplaatst voor over 2 dagen, kan dus kan nog geen recensie geven

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer hier een drie gangen diner besteld om thuis verder op te warmen, het was heerlijk, onze complimenten 👍😋

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer te vreden zo als altijd en keurig optijd en netjes bezorgt vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond heerlijk gegeten. Het zag er allemaal goed verzorgd uit en het was allemaal erg lekker.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. Alleen hadden we 2 voorgerechten niet en was de patat boven op de dessert proeverij gezet. Na bellen werd het na een half uur nabezorgd. Was niet echt gezellig als je met 4 volwassenen en 3 kinderen aan tafel zit. Nu 2 voorafje als tussengerecht. Rest van het eten was ook wat afgekoeld daardoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles zag er goed verzorgd uit, alleen de toetjes waren een beetje slordig. Cheesecakejes waren stuk. Bij het kaasplankje miste het stukje kletzenbrood. In de bereidingsbeschrijving stond dat de biefstuk 14min met deksel in de oven moest. Er kwam veel vocht in het bakje te staan en vlees kwam er n soort gekookt uit te zien. Bereidingstijd was ook te lang, want het was doir en door gaar. Bij n volgende keer zou ik de biefstukjes even 1,5 min per kan in de koekenpan opbakken Verder wel heel fijn concept zo.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 4 gangen gegeten op Oudejaarsavond. Bezorger netjes op tijd. Dit gaan we zeker vaker doen.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten, super lekker allemaal!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, op tijd bezorgd en warm. Hadden voor twee personen besteld en er was meer dan genoeg.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker. Alleen we kregen het verkeerde voorgerecht en er zat geen saus bij dus dat was wel jammer!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Goede hoeveelheid en goede kwaliteit. Jammer dat er bij onze regio niet bezorgd kan worden, maar het ophalen was opzich ook te doen.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk concept de home box. Heerlijk gegeten!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste de knoflooksaus bij de spareribs bij mijn bestelling maar was niet heel groot probleem. Verder wel lekker!!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en afgeleverd bijna precies op tijd. Eten was warm. Kort om een top avond.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het geheel was keurig verzorgd , wij hebben ervan genoten. we kunnen deze vorm van thuis dineren ten zeerste aanbevelen.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel tegen omdat het hoofdgerecht koud was verder prima

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben goed gegeten! Bezorging was snel en goed!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Bezorgster was niet op de hoogte van contant afrekenen, had daardoor geen wisselgeld. Dit wel op kunnen lossen. Eten was erg lekker, maar niet meer warm bij bezorging. Nog even zelf opgewarmd.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen meer dan we hadden verwacht maarja daar deden we het maar mee :)

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van de soep was prima. Het leek helaas meer op pastasaus dan op tomatensoep. Behoorlijk stevig. Verder lekker gegeten, het was voldoende en smaakte prima. Bedankt. Voor herhaling vatbaar..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was net aan warm. De aardappeltjes waren niet goed doorbakken. De mangosaus bij de cheesecake was ook niet goed en erg stroperig. De carpaccio was wel lekker. Bezorging was ook goed ondanks de vertraging van 10 minuten

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating